ProCars je prva hrvatska agencija za posredovanje pri prodaji/kupnji automobila. Posredujemo u prodaji i kupnji automobila direktno od vlasnika i tako izbjegavamo nepotrebne troškove posrednika. Trudimo se da kupnjom preko nas dobijete maksimalnu transparentnost i sigurnost. Sudjelujemo u cijelom procesu prodaje .

Naše usluge:

  • Usluga osobnog asistenta (pomoć pri kupnji novog ili rabljenog  automobila  )
  • Kataloška procjene automobila
  • Posredovanje kod prodaje Vašeg automobila
  • Kvalitetne slike automobila (veliki broj slika i detalja . Slike visoke rezolucije)
  • Objava oglasa na svim bitnijim platformama
  • Aktivni marketing putem vlastite mreže
  • Predodabir, raspored koordinacije i konzultacije zainteresiranih strana
  • Savjetovanje prilikom kupnje,izrade kupoprodajnog ugovora, plaćanja, financiranje ,osiguranja i registracije automobila

ProCars  uvijek se naplaćuje od strane koja nas ja angažirala osim kod usluge međusobnih zamjena automobila kupca i  prodavatelja. Sve cijene su regulirane po cjenovnim razredima.

Prilikom prvog razgovora  izvršit ćemo analizu tržišne cijene Vašeg vozila. Odredit ćemo  realan raspon cijena u kojem možemo prodati Vaše vozilo.  Nakon potpisa ugovora o posredovanju dogovaramo fotografiranje vozila . Sve se fotografski dokumentira kako bi se kupcima  zajamčila najveću moguća transparentnost.  Dakle, kupac  zna unaprijed stanje vozila i možete biti apsolutno sigurni da je opis vozila također odgovara stvarnom stanju vozila. Osim sigurnosti za kupca, postižemo uštedu na vremenu . Na ovaj način nema neugodnog  pregovaranja . Dakle, ProCars postiže višu prodajnu cijenu, a kupac je pošteđen iznenađenja. Prodajna cijena je za nas od ključne važnosti , naša analiza cijena temelji se na stalno optimiziranom procesu koji je usmjeren na trenutno stanje na tržištu. Nakon fotografiranja se  marketinški objavljuje na oglasnicima, portalima i društvenim mrežama.

Ako se radi o kupnji automobila dogovaramo s Vama inicijalni sastanak na kojem analiziramo Vaše potrebe i na temelju  njih tražimo odgovarajući automobil. Kada pronađemo nekoliko automobila koji bi mogli zadovoljiti Vaše kriterije kontaktiramo Vas s konkretnom ponudom. Krajnji odabir kupnje automobila je uvijek na kupcu. Pro Cars kao agencija samo savjetuje i predlaže kupnju.

ProCars posreduje kod prodaje novih i rabljenih automobila iz autokuća,direktno iz svojih prodajnih baza od stvarnih vlasnika .

ProCars intenzivno radi svaki dan kako bi se postigli  najbolju cijenu za Vas.  Koristimo sve  prodajne metode koje su optimizirane za što bržu prodaju. Koristimo svoje prodajne kanale,  platforme na internetu,društvene mreže. ProCars  je izgradio vlastitu bazu podataka uglednih auto trgovaca .Često i oni imaju potencijalne kupce koji traže određeni tip vozila.

ProCars pruža maksimalnu sigurnost i pouzdanost jer je opisano točno stanje vozila.

Tijekom odvijanja procesa marketinga ,mi ćemo Vas redovito kontaktiraju s analizom upita o vašem vozilu. Za svaku ozbiljnu komunikaciju s potencijalnim kupcem bit ćete obaviješteni.Kao i za prijedloge za promjenu ponuđene cijene.

Kupnja vozila iziskuje previše vremena (danas kad ga ionako nemamo dovoljno) , pa je angažiranje asistenta u prodaji  vrlo praktično rješenje.  Posao  asistenta u prodaji  je jednostavno pomoći pronaći automobil  po Vašem izboru, i postići najbolju cijenu za Vas. Osobno komuniciramo s Auto salonima ili vlasnicima automobila u Vaše ime , bilo novo ili rabljeno vozilo . Osiguravamo nižu cijenu ,jer imamo puno više iskustva u prodaji (rad s auto kućama i auto salonima) .

Brzina prodaje ovisi o mnogim čimbenicima. Veliku ulogu ima trenutna  situacija na tržištu, cijena, sezona i naravno da li se radi o traženom vozilu ili ne. Iskustvo pokazuje da prodaja obično  traje između 4-6 tjedna.  Ovisno o cijeni, to može naravno ići još brže.

Velika prednost kod ProCarsa je  da možete nastaviti koristiti svoj automobil za vrijeme cijelog procesa prodaje. Naravno potrebno je paziti na eventualna oštećenja ,i treba izbjegavati veliku kilometražu, jer može negativno utjecati na prodaju. Na udaljenost veću od 1000 km ili bilo kakvu štetu na vozilu obavezno treba obavijestiti ProCars da možemo korigirati opis vozila.

Raspon cijena kod kupovine automobila naravno određuje kupac .Pro Cars kod prvog inicijalnog sastanka saznaje želje kupca i prilikom traženja odgovarajućih automobila se drži zadanih kriterija. Provizije za sve vrste posredovanja su fiksne , te se striktno držimo zadanog raspona cijana kod kupovine automobila.Kupovina iznad prethodno zadanog raspona cijena je moguća jedino uz pismeni nalog kupca.

Vozilo je oglašeno unutar raspona cijena koje smo zajedno dogovorili , a mi uvijek počinjemo  s najvišom cijenom u navedenom rasponu. Minimalna cijena je donja granica za koju ćemo, ako je potrebno, ponuditi automobil. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji  automobila ,te dobro poznavanje okolnosti i tržišta  Vam garantira da ćemo postići najbolju moguću cijenu .

Sva ta pitanja  mogu se odgovoriti  s profesionalnom analizom tržišta.  Također prikupljamo podatke iz prakse gdje možete vidjeti po kojoj cijeni je koji automobil zapravo prodan.Možete imati uvid u gornju i donju granicu cijene .

Ovakav način Vam omogućuje da možete postaviti  realnu tržišnu cijene za Vaš rabljeni automobil.

No, u konačnici vi kao prodavatelj odlučujete o prodajnoj cijeni automobila i neće biti promjena cijena bez vašeg pristanka.

Ne, nakon svake dobivene ponude potencijalnog kupca mi Vas obavijestimo i  kada želite prihvatiti ponudu dogovorit ćemo Vam sastanak .

Trudimo se postići najbolju cijenu za Vas i za ozbiljnog kupca smo spremni ponuditi automobil nešto jeftinije. Na ovaj način ne želimo da se automobil proda prejeftino . Dakle, ovaj raspon u konačnici omogućava da se  postigne najbolja prodajna cijena za  automobil, što  je također u našem interesu.

Svakako, uvijek možete naglasiti da je cijena fiksna .

U pravilu Pro Cars prodaje vozila kojima je povijest poznata, do 150.000 km i starosti do 10 godina. Sva sitnija oštećenja i nedostatci moraju biti dokumentirani i fotografirani.Ukoliko je vozilo starije od 10 godina i više od 150.000 km također je moguća prodaja uz posebne oznake ( Diskont, Nije poznata povijest ,Nema servisnu i sl.)

Kupac plaćanje vrši izravno prodavatelju vozila.  Budući kupac dolazi na sastanak nakon konzultacija s vama. Pro Cars naplaćuje proviziju za posredovanje nakon obavljenog posla.

Način plaćanja je stvar dogovora između Vas i kupca .Najčešći oblici plaćanja su gotovina ili transakcijsko plaćanje na žiro račun.

Ako Vam treba pomoć oko financiranja također smo  tu za Vas.